În zilele următoare, temperatura pe întreg teritoriul țării se va răci, iar la sfârșitul aceste săptămâni sunt așteptați și primii fulgi de zăpadă, anunță Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Miercuri, 18 septembrie, vom avea ploi în toată țara, iar temperaturile vor coborî până la +4 în nordul țării, +6 în Centru și +7 în Sud. Pe timpul nopții mercurul în termometre va arăta +3..+7 grade Celsius.

Joi precipitațiile vor înceta, însă norii vor acoperi cerul, iar temperaturile se vor menține aceleiași.

Vineri vom avea ploi la nord, nori în centru și puțin soare la sud. Temperatura minimă pe timp de zi va fi de +4 în Nordul țării, și tot acolo noaptea se vor înregistra – 2.

Sâmbătă la Nord ar putea cădea primii fulgi. Potrivit meteorologilor, se așteaptă ploi mixte în nordul țării, ploi slabe în centru și cer noros la sud.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!