Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au descoperit la controlul de frontieră şi au reținut pentru continuarea cercetărilor un SUV electric fabricat în 2020, care era declarat ca fiind furat din Germania!

Ofiţerul de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Denis Mihaela Lazăr, a confirmat pentru AutoBlog.MD că maşina urma să ajungă în Republica Moldova!

În data de 14 noiembrie, în jurul orei 12:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier al I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei un cetăţean bulgar în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autoturism Audi e-tron, înmatriculat în Germania şi fabricat în 2020. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!