/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Şi din astea deja se fură! Un nou-nouţ Audi e-tron, la un pas de a fi introdus în Republica Moldova

missing
18 noiembrie 2020, ora 11:42

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au descoperit la controlul de frontieră şi au reținut pentru continuarea cercetărilor un SUV electric fabricat în 2020, care era declarat ca fiind furat din Germania!

Ofiţerul de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Denis Mihaela Lazăr, a confirmat pentru AutoBlog.MD că maşina urma să ajungă în Republica Moldova!

În data de 14 noiembrie, în jurul orei 12:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier al I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei un cetăţean bulgar în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autoturism Audi e-tron, înmatriculat în Germania şi fabricat în 2020. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram