/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Toyota a brevetat o autocisternă pentru carburant cu autopilot! Iată la ce bun ar putea folosi

18 noiembrie 2020, ora 15:15

Toyota Motor a înregistrat un brevet pentru un tip de autocisternă înalt tehnologizată! Aceasta este dotată cu un sistem de pilotare automată şi este dedicată realimentării automobilelor.

Ideea japonezilor este că o astfel de maşinărie poate în orice moment veni în mod independent la adresa specificată şi pompa carburant într-un autovehicul care a rămas oprit pe un drum din cauza lipsei acestuia.

Judecând după imaginile explicative publicate împreună cu documentul, principiul funcţionării unei astfel de autocisterne pe roți este similar cu activitatea unui avion special care îl poate alimenta pe altul, în zbor fiind ambele. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram