Toyota Motor a înregistrat un brevet pentru un tip de autocisternă înalt tehnologizată! Aceasta este dotată cu un sistem de pilotare automată şi este dedicată realimentării automobilelor.

Ideea japonezilor este că o astfel de maşinărie poate în orice moment veni în mod independent la adresa specificată şi pompa carburant într-un autovehicul care a rămas oprit pe un drum din cauza lipsei acestuia.

Judecând după imaginile explicative publicate împreună cu documentul, principiul funcţionării unei astfel de autocisterne pe roți este similar cu activitatea unui avion special care îl poate alimenta pe altul, în zbor fiind ambele. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!