O groapă de dimensiunile unui automobil s-a surpat într-o intersecție din capitală. Șoferii au circulat cu dificultate, iar pietonii – printre mașini. Zona a fost încercuită, iar muncitorii de la Apă Canal au început lucrările de reparație a segmentului de apeduct, care a cedat. Muncitorii nu ne-au putut spune nici măcar cu aproximație, de cât timp vor avea nevoie pentru a rezolva problema. Groapa s-a surpat în mijlocul intersecției străzilor Alexandru cel Bun cu George Coșbuc.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: Zona a fost încercuită, iar muncitorii de la Apa Canal au început să remedieze avaria. Din cauza craterului, care s-a umplut cu apă, în zonă se circulă cu dificultate pe o singură bandă.”

“Ambuteiaje pe toate străzile.”

Nu doar șoferilor le-a fost dificil. Pietonii care erau prin zonă au fost nevoiți să ocolească groapa și să se deplaseze printre mașini.

Cu cât mai mult se strică drumurile, cu atât mai mulți bani din buzunarul meu și din buzunarul tău se duc.”

“Să construiască mai bine, mai de calitate.”

După ce au tăiat asfaltul, muncitorii au început să sape, pentru a găsi locul unde țeava a cedat.

CONSTANTIN MERIACRI, MAISTRU, APĂ CANAL: La momentul de față, săpăm ca să găsim scurgerea. Nu putem să vedem, până când nu găsim țeava. Sperăm că azi vom deschide circulația, dar nu se știe. – Nu este periculos ca acolo să cadă mașinile. S-a surpat pământul? – Nu-i surpat, dedesubt pământ este.”

Nu este pentru prima dată, când din cauza țevilor sparte au loc asemenea situații, în capitală. Anterior, primarul Ion Ceban le-a arătat din deget celor de la Apă Canal și i-a atenționat să lucreze calitativ.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!