Dragi prieteni, probabil vă mai reamintiți că astă vară scriam aici pe AutoBlog.MD despre un Mercedes-Benz CL 65 AMG în caroserie C216 pe care îl găsisem pe unul din site-urile de vânzări auto din Moldova și vă spuneam că are un preț similar cu a unei Skoda.

Nu de alta, dar în anul 2008, atunci când a fost produs, un asemenea CL 65 AMG costa în jur de 200.000 euro, iar acum, doisprezece ani mai târziu și peste 68.000 de kilometri parcurși, acest exemplar își caută un nou proprietar cu doar 32.000 euro!

La scurt timp după acea știre, noi am reușit să luăm legătura cu proprietarul acestui exemplar, care a fost foarte amabil să ne ofere mașina pentru o zi întreagă, astfel încât să realizăm un reportaj cu ea. Și acum vă invităm să-l urmăriți și voi! Vizionare plăcută! Un articol complet cu o galerie foto o puteţi accesa pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!