/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

A încercat să iasă din țară cu o revizie tehnică falsă, eliberată de autoritățile britanice. Un tânăr din Ocnița, în vizorul polițiștilor

19 noiembrie 2020, ora 12:09

Un tânăr de 33 de ani din raionul Ocnița a ajuns în vizorul polițiștilor de frontieră, după ce a încercat să iasă din țară cu o revizie tehnică falsă, ce ar fi fost eliberată de către autoritățile britanice. Cazul a avut loc în a doua jumătate de zilei de 18 noiembrie, la punctul de trecere Giurgiulești-Galați.

Bărbatul se deplasa din localitatea Bulboaca spre Novoalexeevca, Ucraina. El se afla la volanul unui automobil de model „Audi A4”, înmatriculat în Marea Britanie.

În cadrul controlului, polițiștii de frontieră au depistat că termenul de aflare al mijlocului de transport pe teritoriul Republicii Moldova este depășit, iar revizia tehnică, care ar fi eliberată de către autoritățile britanice, prezintă semne de contrafacere.

Tânărul șofer a declarat că nu cunoaște despre cele depistate, mașina ar fi procurat-o cu toate actele perfectate. Până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii pe caz, mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Briceni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram