Un tânăr de 33 de ani din raionul Ocnița a ajuns în vizorul polițiștilor de frontieră, după ce a încercat să iasă din țară cu o revizie tehnică falsă, ce ar fi fost eliberată de către autoritățile britanice. Cazul a avut loc în a doua jumătate de zilei de 18 noiembrie, la punctul de trecere Giurgiulești-Galați.

Bărbatul se deplasa din localitatea Bulboaca spre Novoalexeevca, Ucraina. El se afla la volanul unui automobil de model „Audi A4”, înmatriculat în Marea Britanie.

În cadrul controlului, polițiștii de frontieră au depistat că termenul de aflare al mijlocului de transport pe teritoriul Republicii Moldova este depășit, iar revizia tehnică, care ar fi eliberată de către autoritățile britanice, prezintă semne de contrafacere.

Tânărul șofer a declarat că nu cunoaște despre cele depistate, mașina ar fi procurat-o cu toate actele perfectate. Până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii pe caz, mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Briceni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!