/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Actorul Christoph Waltz şi-a lăsat al său BMW 3.0 CS şi „s-a făcut nevăzut” cu noul iX

missing
19 noiembrie 2020, ora 12:48

În căutarea inspiraţiei şi a unui schimb provocator de idei cu lideri de opinie şi vizionari din diferite domenii ale societăţii, BMW Group intră într-o cooperare cu unul dintre cei mai marcanți actori din cinematografia americană. Christoph Waltz preia rolul de Co-Creator pentru marca premium BMW.

Pentru a marca începerea parteneriatului, Waltz a jucat un rol central în premiera mondială a noului BMW iX. Amintim că viitorul model al BMW Group şi-a sărbătorit premiera în cadrul evenimentului digital de săptămâna trecută #NEXTGen 2020.

Cu ediţia #NEXTGen din acest an, un eveniment de mai multe zile, produs digital complet şi transmis online, BMW Group oferă nu doar o perspectivă asupra mobilităţii individuale viitoare, dar oferă şi o imagine unică despre modul în care sunt dezvoltate modelele şi tehnologiile cu care compania conduce şi modelează în mod semnificativ transformarea actuală a industriei auto. Citește articolul complet și vezi reportajul realizat cu implicarea actorului faimos, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram