În căutarea inspiraţiei şi a unui schimb provocator de idei cu lideri de opinie şi vizionari din diferite domenii ale societăţii, BMW Group intră într-o cooperare cu unul dintre cei mai marcanți actori din cinematografia americană. Christoph Waltz preia rolul de Co-Creator pentru marca premium BMW.

Pentru a marca începerea parteneriatului, Waltz a jucat un rol central în premiera mondială a noului BMW iX. Amintim că viitorul model al BMW Group şi-a sărbătorit premiera în cadrul evenimentului digital de săptămâna trecută #NEXTGen 2020.

Cu ediţia #NEXTGen din acest an, un eveniment de mai multe zile, produs digital complet şi transmis online, BMW Group oferă nu doar o perspectivă asupra mobilităţii individuale viitoare, dar oferă şi o imagine unică despre modul în care sunt dezvoltate modelele şi tehnologiile cu care compania conduce şi modelează în mod semnificativ transformarea actuală a industriei auto. Citește articolul complet și vezi reportajul realizat cu implicarea actorului faimos, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!