/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ce prezic astrele? Taurii au probleme în dialogurile cu persoanele în care nu au încredere

missing
19 noiembrie 2020, ora 08:25

Astrologii prevestesc o zi favorabilă pentru mai multe zodii astăzi. Horoscopul complet îl citiți mai jos.

Horoscop Berbec – 19 noiembrie 2020: Poate fi o zi care să te ajute să te eliberezi de anumite probleme, cum ar fi unele complicații din relațiile cu superiorii sau cu membrii mai în vârstă din familie. Politețea este esențială.

Horoscop Taur – 19 noiembrie 2020: S-ar putea să apară unele probleme în dialogurile cu persoanele în care nu ai încredere. Graba nu va rezolva nimic, ba poate duce la și mai multe probleme.

Horoscop Gemeni – 19 noiembrie 2020: S-ar putea să ți se pară cam dure anumite situații, decizii ale celorlalți sau simplele replici spuse pe negândite. Este important să treci peste această impresie care nu e atât de reală pe cât pare.

Horoscop Rac – 19 noiembrie 2020: Ar fi bine să selectezi cu atenție cuvintele pe care le vei folosi în discuțiiile cu partenerii, de orice fel. Poți crea soluții sau probleme, depinde doar de tine.

Horoscop Leu – 19 noiembrie 2020: Munca, starea de sănătate sau ambele trec în prim-planul atenției, din cauza unor complicații neașteptate. Este esențial să îți păstrezi cumpătul, dar și mai mult va conta cât de echilibrat vei reuși să fii.

Horoscop Fecioară – 19 noiembrie 2020: Răbdarea îți va fi răsplătită astăzi, fie în relațiile cu cei dragi, fie în legătură cu un proiect care îți este foarte drag. Chiar dacă ai ajuns la finalul unei etape, tot va trebui să îți păstrezi răbdarea.

Horoscop Balanță – 19 noiembrie 2020: Ești pe punctul de a lua decizii pe care le-ai tot amânat, menite să clarifice ceva din situația familială. Chiar dacă știi exact ce ai de făcut, tot ar fi bine să te mai gândești o dată.

Horoscop Scorpion – 19 noiembrie 2020: Este o zi deosebit de interesantă prin impulsul de a clarifica tot ceea ce a rămas în suspensie până acum. Este un moment bun pentru astfel de demersuri, dar tot trebuie să-ți păstrezi calmul.

Horoscop Săgetător – 19 noiembrie 2020: Ți se pare că totul se concentrează în jurul problemelor financiare, dar știi, pe de altă parte, că e mai mult de atât și că ai nevoie de timp și de o minte limpede pentru a înțelege ceva atât de complex.

Horoscop Capricorn – 19 noiembrie 2020: Este un moment intens pentru tine, în care ai putea lua unele decizii cu adevărat importante care să te conducă la un progres real, în special pe plan personal.

Horoscop Vărsător – 19 noiembrie 2020: Ai șansa de a descoperi, prin efort propriu, anumite taine care să îți dezlege o enigmă mare, legată de propria viață sau de situațiile pe care nu ai reușit să le controlezi deloc în ultimii ani.

Horoscop Pești – 19 noiembrie 2020: Începi să îți construiești un alt fel de viitor și pui bazele celor mai importante proiecte astăzi. Chiar dacă nu faci ceva concret, în mintea ta se derulează deja un alt scenariu.

sursa: libertatea.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram