Chiar recent am scris despre o soluție anunţată de o companie din Finlanda privind problema îngheţării sau aburirii farurilor LED a maşinilor pe timp rece.

Însă dacă aceea se poate considera un prototip, atunci DENSO, producătorul şi furnizorul de componente auto care este parte a Toyota Group, va scoate la vânzare o alternativă chiar de la 1 decembrie 2020.

Filmul transparent încălzit poate fi instalat pe aproape orice mașină a concernului Toyota. În Japonia, acesta va fi vândut prin dealerii Toyota de la 1 decembrie curent. Acolo va fi oferit ca opţiune iniţial pentru modele precum Prius, Noah, Voxy și Esquire. Află mai multe detalii, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!