Sesizarea depusă de deputatul Iurie Reniță la Autoritatea Națională de Integritate privind „încălcarea regimului juridic al declarării averii de către deputatul Corneliu Furculiță” a fost admisă. 

„Urmare demersurilor repetate la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) vis-a-vis de nedeclararea a circa șase milioane două sute patruzeci și două mii trei sute șaptezeci lei (6.432.370 lei) în Declarația de avere de către fostul (2015–2019) și actualul deputat socialist Corneliu Furculiță, sumă enormă pe care a împrumutat-o de la SRL „Exclusiv Media”, fondator al căreia este chiar el, recent am primit răspunsul de la ANI, prin care sunt informat că noua mea sesizare a fost „conexată la dosarul de control aflat în derulare”, care a fost trimisă pentru investigare Procuraturii Anticorupție”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

În continuare, Iurie Reniță spune că „sper mult că de această dată nu va mai urma un rușinos ping-pong politic între PA și ANI, iar ambele instituții își vor face datoria în conformitate cu responsabilitățile legale ce le revin”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!