Șeful statului informează că urmează să meargă într-o vizită de lucru în Federația Rusă. Despre acest fapt, Dodon a anunțat pe o rețea de socializate, unde a scris că a discutat cu Dmitrii Kozak, șef adjunct al Administrației Președintelui Federației Ruse, mai multe subiecte, printre care și organizarea vizitei sale de lucru în Federația Rusă, pentru a discuta un șir de chestiuni actuale privind interacțiunea interstatală moldo-rusă.

„Am avut o discuție telefonică cu Dmitrii Kozak, șef adjunct al Administrației Președintelui Federației Ruse.
Am abordat mai multe subiecte cu privire la relațiile bilaterale dintre statele noastre. Partea rusă a adresat mulțumiri pentru eforturile pe care le-am depus pe durata mandatului de Președinte, îndreptate spre consolidarea parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă”, a scris Dodon, menționând că Dmitrii Kozak ar fi subliniat faptul că datorită eforturilor sale. în luna aprilie 2017, Moldova a semnat Memorandumul de cooperare cu Uniunea Economică Eurasiatică, iar în luna mai 2018, a devenit prima țară cu statut de observator pe lângă UEEA.

Провел телефонный разговор с заместителем руководителя Администрации Президента Российской Федерации Дмитрием…

Posted by Dodon Igor on Wednesday, 18 November 2020

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!