/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Pavel Filip, în plenul Legislativului: „PD s-a retras din majoritatea parlamentară”

missing
19 noiembrie 2020, ora 11:17

Deputatul PD Pavel Filip a anunțat și în plenul Legislativului că Partidul Democrat s-a retras din majoritatea parlamentară. 

„Fracțiunea Partidului Democrat anunță, în Plenului Parlamentului că, recent, s-a retras din majoritatea parlamentară. În continuare, însă așa cum am făcut mereu PDM va susține proiectele de lege care vin în beneficiul oamenilor și cele care reies din parcursul european”, a spus parlamentarul.

„Totodată, profit de această ocazie să menționez că alegerile au trecut. Ieri am văzut cifra de peste 1600 de bolnavi de COVID, 40 la sută din teste. este alarmant când depășește 8 procente, o sută de doctori infectați, de aceea reiterez îndemnul PD să ne așezăm la discuții pe platformă largă, cu toate partidele responsabile în Parlament să vedem cum depășim această perioadă de criză”, a adăugat Filip.

Amintim că recent, conducerea Partidului Democrat a anunțat și retragerea miniștrilor din Guvernul Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram