Deputatul PD Pavel Filip a anunțat și în plenul Legislativului că Partidul Democrat s-a retras din majoritatea parlamentară. 

„Fracțiunea Partidului Democrat anunță, în Plenului Parlamentului că, recent, s-a retras din majoritatea parlamentară. În continuare, însă așa cum am făcut mereu PDM va susține proiectele de lege care vin în beneficiul oamenilor și cele care reies din parcursul european”, a spus parlamentarul.

„Totodată, profit de această ocazie să menționez că alegerile au trecut. Ieri am văzut cifra de peste 1600 de bolnavi de COVID, 40 la sută din teste. este alarmant când depășește 8 procente, o sută de doctori infectați, de aceea reiterez îndemnul PD să ne așezăm la discuții pe platformă largă, cu toate partidele responsabile în Parlament să vedem cum depășim această perioadă de criză”, a adăugat Filip.

Amintim că recent, conducerea Partidului Democrat a anunțat și retragerea miniștrilor din Guvernul Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!