/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră mondială: Noul Mercedes-Maybach S-Class – poate fi mai luxos decât atât?

missing
19 noiembrie 2020, ora 16:31

Mercedes-Benz a prezentat în această după amiază, la ora 15:00, ora Republicii Moldova şi României, noua generaţie Mercedes-Maybach S-Class. Acest nou model uimitor combină perfecțiunea și soluțiile de înaltă tehnologie ale sedanurilor de lux de top a mărcii cu exclusivitatea și tradiția de un secol a Maybach.

Principala diferenţă faţă de un nou S-Class obişnuit este într-o lungime mai mare, un nivel de personalizare mai mare, iar de confort profită cel mai mult pasagerii care se așează pe scaunele individuale din spate.

Modelul are numele de cod Z 223 (V 223 este pentru S-Class Long, iar W 223 pentru S-Class). Citeşte articolul mai departe şi admiră maşina într-o galerie impunătoare de fotografii şi conţinut video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram