Mercedes-Benz a prezentat în această după amiază, la ora 15:00, ora Republicii Moldova şi României, noua generaţie Mercedes-Maybach S-Class. Acest nou model uimitor combină perfecțiunea și soluțiile de înaltă tehnologie ale sedanurilor de lux de top a mărcii cu exclusivitatea și tradiția de un secol a Maybach.

Principala diferenţă faţă de un nou S-Class obişnuit este într-o lungime mai mare, un nivel de personalizare mai mare, iar de confort profită cel mai mult pasagerii care se așează pe scaunele individuale din spate.

Modelul are numele de cod Z 223 (V 223 este pentru S-Class Long, iar W 223 pentru S-Class). Citeşte articolul mai departe şi admiră maşina într-o galerie impunătoare de fotografii şi conţinut video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!