/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Premieră: Zona roşie pe turometrul noului Subaru BRZ începe la 7500 rpm

missing
19 noiembrie 2020, ora 09:44

În SUA, în seara zilei de ieri, a fost arătată lumii noua, a doua generaţie a modelului Subaru BRZ, după ce prima s-a ţinut pe linia de producţie aproape nouă ani de zile!

Pentru că acest coupe a fost dezvoltat în colaborare cu Toyota, aproximativ astfel va arăta şi noua generaţie GT86!

Noul Subaru BRZ are un profil la fel de uşor de recunoscut, datorită formei caracteristice a geamurilor laterale. Designul general este însă reformatat: în faţă avem o grilă de radiator mult mai lată, bare de protecţie noi, blocuri optice noi cu LED-uri (deşi în spate a rămas dedicată o secţiune care include luminile de marşarier şi proiectorul anti ceaţă), un nou difuzor de aer, noi aripi, un nou capac al portbagajului cu un spoiler “ducktail” integrat, etc. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram