Președintele Rusiei Vladimir Putin nu are deocamdată planificată vreo întrevedere cu președintele în exercițiu al Republicii Moldova Igor Dodon. Despre aceasta a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, pentru ria.ru.

„Din câte știu eu, într-un viitor previzibil, o astfel de întâlnire nu se află în programul președintelui. Dar o întrevedere cu Kozak, cel mai probabil, va avea loc, dar nu vă pot spune data exactă”, a spus Peskov, răspunzând la întrebarea dacă este planificată o întâlnire între Putin și Dodon.

Pe 19 noiembrie, Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că a avut o discuție telefonică cu șeful adjunct al Administrației Președintelui Federației Ruse, Dmitrii Kozak, iar la finele discuției, au convenit cu Dmitrii Kozak în privința organizării vizitei sale de lucru în Federația Rusă, pentru a discuta un șir de chestiuni actuale privind interacțiunea interstatală moldo-rusă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!