/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Putin nu are deocamdată planificată vreo întrevedere cu Dodon

missing
19 noiembrie 2020, ora 16:37

Președintele Rusiei Vladimir Putin nu are deocamdată planificată vreo întrevedere cu președintele în exercițiu al Republicii Moldova Igor Dodon. Despre aceasta a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, pentru ria.ru.

„Din câte știu eu, într-un viitor previzibil, o astfel de întâlnire nu se află în programul președintelui. Dar o întrevedere cu Kozak, cel mai probabil, va avea loc, dar nu vă pot spune data exactă”, a spus Peskov, răspunzând la întrebarea dacă este planificată o întâlnire între Putin și Dodon.

Pe 19 noiembrie, Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că a avut o discuție telefonică cu șeful adjunct al Administrației Președintelui Federației Ruse, Dmitrii Kozak, iar la finele discuției, au convenit cu Dmitrii Kozak în privința organizării vizitei sale de lucru în Federația Rusă, pentru a discuta un șir de chestiuni actuale privind interacțiunea interstatală moldo-rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram