A plecat în pădure și nu s-a mai întors. Este vorba despre un bărbat din satul Micăuți, raionul Strășeni, care este căutat cu disperare de rude și poliție.

Rudele speră că la operațiunea de căutare se vor alătura și mai mulți voluntari. Acestea spun că de trei zile bărbatul dispărut nu a dat de știre.

Fiica bărbatului a declarat că: „tatăl meu a dispărut de luni seara. Lumea la văzut că a plecat la strâns ciuperci. Vrem să-l căutăm. Am anunțat Poliția”.

Ginerele bărbatului a precizat că: „pe Facebook am plasat anunțuri. Căutăm voluntari pentru a-l găsi pe socrul meu, Constantin Simion Petru”.

Solicitați pentru informații adiționale, angajații Poliției au spus că este vorba despre un bărbat de 63 de ani, care trăia doar cu soția.

„Bărbatul a dispărut pe 16 noiembrie. Localnicii spun că l-au văzut cum a plecat spre pădurea din apropierea satului Micăuți. Poliția a fost alertată de către soție doar aseară, în jurul orei 18:00. Oamenii legii și salvatorii sunt în căutarea bărbatului”.

Semnalmente: Persoana dată în căutare era îmbrăcată în scurtă de culoare bej, în pantaloni de culoare neagră și era încălțată în galoși.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!