/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Droguri de sute de mii de lei, confiscate de polițiști. Doi indivizi, în arest

19 noiembrie 2020, ora 17:48

Membrii unei grupări criminale au fost reținuți. Potrivit informațiilor, s-a stabilit că membrii grupării, prin repartizarea rolurilor bine determinate, dobândesc droguri sub formă de „marijuană”, pe care le distribuie și le comercializează pe teritoriul țării.

„A fost reținut un bărbat cu vârsta de 40 de ani, originar din raionul Dondușeni, anterior condamnat pentru infracțiuni similare. În urma perchezițiilor efectuate, în automobilul acestuia au fost depistate mai multe pachețele din polietilenă cu marijuană. Ulterior, a fost reținut și liderul grupării, acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din orașul Comrat, care avea rolul de a cultiva plantele de cânepă în fâșiile forestiere din localitate, ulterior le prelucra și le transmitea spre comercializare”, spun polițiștii.

În timpul perchezițiilor, la domiciliul acestuia au fost găsite mai multe pachețele din polietilenă pentru ambalarea și dozarea drogurilor, cântar la scară mică, utilaj destinat cultivării plantelor de cânepă, semințe de cânepă, precum și o sacoșă cu marijuana.

În rezultatul perchezițiilor, a fost ridicată o cantitate de aproximativ trei kilograme de marijuana, cu o valoare totală de aproximativ 300.000 de lei.

Persoanele au fost reținute pentru 72 de ore, iar instanța de judecată a aplicat măsura preventivă sub formă de arest pe un termen de 30 de zile.

Conform legislației în vigoare, dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă până la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram