/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ „Vrem un Parlament care să ne reprezinte”. Protest în fața Legislativului

missing
19 noiembrie 2020, ora 09:56

Câțiva oameni anunță că vor protestat în fața Parlamentului. Aceștia au fost surprinși de reporterul tv8 în timp ce se îndreptau în fața Legislativului. Scumpi la vorbă, aceștia au spus că își doresc un „Vrem un Parlament care să ne reprezinte”.

„Ne dorim ca parlamentarii transfugi să îl ajungă pe culiokar și pe hulbaș, vrem o țară liberă, un parlament decent, un parlament care să rezolve problemele cetățenilor”, a spus unul dintre protestatari.

Deocamdată nu se știe cine sunt protestatarii, tv8.md va urmări ce se întâmplă la ședința Parlamentului, dar și în preajma clădirii și vă va informa.

Precizăm că în dimineața zilei de joi, mai mulți polițiști și carabinieri au fost dislocați în preajma Legislativului pentru a menține ordinea publică.

Contactată telefonic, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției Mariana Bețivu a spus că forțele de ordine au fost alertate în legătură cu protestul anunțat.

Deocamdată nu se cunoaște numărul angajaților Ministerului Afacerilor Interne (MAI) puși în alertă. Potrivit ofițerei de presă, printre aceștia nu se numără angajați ai Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.

/FOTO/ Nici bine nu a început ședința Parlamentului, că în fața Legislativului deja au fost dislocați mai mulți polițiști

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram