Câțiva oameni anunță că vor protestat în fața Parlamentului. Aceștia au fost surprinși de reporterul tv8 în timp ce se îndreptau în fața Legislativului. Scumpi la vorbă, aceștia au spus că își doresc un „Vrem un Parlament care să ne reprezinte”.

„Ne dorim ca parlamentarii transfugi să îl ajungă pe culiokar și pe hulbaș, vrem o țară liberă, un parlament decent, un parlament care să rezolve problemele cetățenilor”, a spus unul dintre protestatari.

Deocamdată nu se știe cine sunt protestatarii, tv8.md va urmări ce se întâmplă la ședința Parlamentului, dar și în preajma clădirii și vă va informa.

Precizăm că în dimineața zilei de joi, mai mulți polițiști și carabinieri au fost dislocați în preajma Legislativului pentru a menține ordinea publică.

Contactată telefonic, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției Mariana Bețivu a spus că forțele de ordine au fost alertate în legătură cu protestul anunțat.

Deocamdată nu se cunoaște numărul angajaților Ministerului Afacerilor Interne (MAI) puși în alertă. Potrivit ofițerei de presă, printre aceștia nu se numără angajați ai Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.

/FOTO/ Nici bine nu a început ședința Parlamentului, că în fața Legislativului deja au fost dislocați mai mulți polițiști

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!