Bărbatul de 63 de ani care a plecat la cules ciuperci în pădure acum 3 zile și nu s-a mai întors acasă, și care a fost căutat de atunci de către familie și rude, a fost găsit astăzi, 20 noiembrie, fără suflare pe o margine de drum. Informația a fost confirmată pentru tv8 de către purtătoarea de cuvânt a IGP, Mariana Bețivu.

Familia bărbatului și un grup de voluntari l-au căutat pe bărbat timp de trei zile. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, ar fi ieșit din casă, luni, pe la ora 15, ca să culeagă ciuperci în pădurea de lângă sat. De atunci, nimenu nu l-a mai văzut.

Bărbatul a fost găsit pe drum în apropiere de satul Gura Bîcului. Pe corpul acestuia nu au fost găsite semne de moarte violentă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!