În acest articol am decis să compilăm cinci accidente cu implicarea celor mai diverse maşini, pe care le-am observat şi noi în spaţiul online după ce au devenit virale într-un timp foarte scurt. Unul dintre ele a implicat chiar un BelAZ de 40 de tone care s-a răsturnat cu roţile în sus, ceea ce nu vezi chiar în fiecare zi!

Accident cu unul din cele 100 de Pagani Huayra Roadster! Conform informaţiilor disponibile, supercarul scump finisat cu fibră de carbon de culoare purpurie a fost avariat pe o şosea de lângă Dallas, Texas, însă nu se cunoaşte exact dacă a fost implicată şi o altă maşină.

La volan se afla un tânăr de 17 ani, feciorul unul colecţionar de automobile care şi-a primit noua decapotabilă abia recent, în iunie 2020. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!