Cinci accidente care au devenit virale în ultimele 48 de ore, inclusiv cu un BelAZ răsturnat de la 40 m înălţime

20 noiembrie 2020, ora 12:50

În acest articol am decis să compilăm cinci accidente cu implicarea celor mai diverse maşini, pe care le-am observat şi noi în spaţiul online după ce au devenit virale într-un timp foarte scurt. Unul dintre ele a implicat chiar un BelAZ de 40 de tone care s-a răsturnat cu roţile în sus, ceea ce nu vezi chiar în fiecare zi!

Accident cu unul din cele 100 de Pagani Huayra Roadster! Conform informaţiilor disponibile, supercarul scump finisat cu fibră de carbon de culoare purpurie a fost avariat pe o şosea de lângă Dallas, Texas, însă nu se cunoaşte exact dacă a fost implicată şi o altă maşină.

La volan se afla un tânăr de 17 ani, feciorul unul colecţionar de automobile care şi-a primit noua decapotabilă abia recent, în iunie 2020. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram