/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Kidsco: Jocurile și jucăriile la care visează toți

missing
20 noiembrie 2020, ora 12:39

Kidsco nu încetează sa bucure cu reduceri de Black Friday! La fel ca în anii precedenți, în luna Noiembrie a fiecărui an rețeaua de magazine de jocuri și jucării vine cu oferte imbatabile în cadrul zilelor de Black Friday. Anul acesta perioada se prelungește cu încă 3 zile.

E perioada reducerilor de Black Friday, respectiv e și perioada pregatirilor pentru cele mai importante și așteptate sărbători ale anului, e perioada magică în care căutăm cele mai frumoase cadouri de Craciun și Anul Nou care se apropie cu pași rapizi. Nu rata șansa să pregătești din timp desaga Moșului cu reducerile avantajoase de Black Friday doar la Kidsco.

Așa cum alegerea potrivită este foarte greu de făcut îți venim in ajutor cu topul cinci cele mai populare jocuri și jucării.

Deci, să începem!

1. Seturile de construcție Lego.

Concepute pentru copii începând cu vârsta de un an și jumătate până la 99+ seturile de creație Lego sunt alegerea potrivită pentru orice categorie de oameni.

Dacă vrei si tu ca al tau copil sa isi cultive rabdarea si atentia,  sa invete despre importanta lucrului in echipa sau sa-si dezvolte increderea in sine, captiveaza-i atentia cu un joc de LEGO si incurajeaza-l sa exploreze aceasta lume plina de provocari!

Știai că la nivel mondial în anul 2020 vînzările de Lego cresc mai rapid decît la orice alt producător de jucării?

Succes la construit!

2. Jocurile de societate.

Se observă că tendințele actuale sunt de a deveni tot mai singuratici, iar acest aspect se datorează în principal importanței pe care o acordăm tehnologiei (telefoane mobile, rețele virtuale de socializare, etc). Astfel se pierde din vedere importanța interacțiunii față în față. Jocurile de societate, numite si jocuri de masă (deoarece se joacă la masă) sunt importante tocmai datorită faptului că facilitează socializarea cu cei din jurul nostru. În ultimul timp aceste jocuri au revenit la modă și chiar se joacă pe scară largă, în cafenele, la petreceri sau acasă la prieteni. La Kidsco găsiți o varietate larga de jocuri de masă ca l: Monopoly ( toate versiunile sale ), Jenga, Twister, Operation, Cluedo, Catan etc.

Știai că jocurile de masă sunt jucăriile locul 1 în Germania în toată categoria de jocuri și jucării?

https://kidsco.md/jocuri

Să începem jocul!

3. Plastelina Play Doh.

Atunci cand adultii si copiii se joaca impreuna cu jucariile PLAY-DOH, apar multe oportunitati de a practica limbajul si abilitatile sociale prin exprimarea proprie si discutand despre obiectele create.

Natura tactilă, practică a pastei modelatoare PLAY-DOH  poate ajuta la consolidarea abilitatilor motorii si poate incuraja dezvoltarea coordonarii dintre maini si ochi.

4. Jucariile din lemn Hape.

Jucăriile din lemn sunt atent create pentru a încuraja copiii să exploreze, să experimenteze, să își folosească imaginația, și poate cel mai important aspect, să îi încurajeze să se joace. Din acest motiv sunt larg utilizate de copii de toate vârstele. În mare parte, jucăriile din lemn sunt jcării educative care au scopul de a îi încuraja pe cei mici să descopere lucruri noi, să fie creativi.

Sunt numeroase motive pentru care trebuie să optați alegând jucăriile din lemn de la brandul Hape,, care are grija ca jucăriile sa fie fabricate doar din lemn ecologic și utilizate vopsele pe baza de apa astfel fiind sigure și non-toxice pentru copiii de toate vârstele.

5. Seturile de creație Sequin Art

Seturile de creație Sequin Art au devenit o tendință populară de reducere a stresului pentru adulți și copii și, cel mai important, poate fi o activitate extrem de terapeutică. Cu seturile de creație Sequin Art nu trebuie să ai aptitudini artistice, ci doar să ai răbdare și să te distrezi. Cu Sequin Art puteți să creați o imagine sclipitoare cu ajutorul unor instrucțiuni ușor de urmărit. Fiecare design va produce o strălucire diferită, în funcție de iluminarea din cameră. Modelele Sequin Art sunt potrivite pentru copii și adulți deopotrivă.

Dat fiind faptul că suntem într-o perioadă dificile și a neștiinței, reducerile de Black Friday sunt oportunitatea perfectă pentru a te pregăti de sărbătorile ce se apropie. Nu ezita să te echipezi din timp cu jucării calitative, originale la prețuri atrăgătoare.

Ești bine venit în lumea magică a jucăriilor, ești bine venit la Kidsco!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram