/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Kiev: Un telefon lipit cu scotch de un Porsche 911 a pus pe jar autoritățile

missing
20 noiembrie 2020, ora 15:19

Un telefon lipit de un Porsche 911 a pus pe jar autoritățile din Kiev. Incidentul s-a întâmplat miercuri, 18 noiembrie, a anunţat Poliţia de Patrulare din capitala ţării vecine pe canalul său de Telegram.

Conform informaţiilor, un localnic a telefonat la serviciul local 102 (la noi 112) şi a comunicat despre un obiect care îi părea suspect. Acesta era lipit de un coupe alb marca Porsche, cu bandă adezivă, de unul dintre stopuri. Maşina era parcată pe strada Stanislavsky.

Iniţial s-a apropiat un echipaj de patrulare, iar membrii acestuia din urmă au decis că e mai bine să se ocupe de asta salvatori şi genişti, motiv pentru care colegii lor au fost solicitaţi de urgenţă la faţa locului. Citeşte continuarea şi află ce a spus proprietarul maşinii poliţiei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram