Un telefon lipit de un Porsche 911 a pus pe jar autoritățile din Kiev. Incidentul s-a întâmplat miercuri, 18 noiembrie, a anunţat Poliţia de Patrulare din capitala ţării vecine pe canalul său de Telegram.

Conform informaţiilor, un localnic a telefonat la serviciul local 102 (la noi 112) şi a comunicat despre un obiect care îi părea suspect. Acesta era lipit de un coupe alb marca Porsche, cu bandă adezivă, de unul dintre stopuri. Maşina era parcată pe strada Stanislavsky.

Iniţial s-a apropiat un echipaj de patrulare, iar membrii acestuia din urmă au decis că e mai bine să se ocupe de asta salvatori şi genişti, motiv pentru care colegii lor au fost solicitaţi de urgenţă la faţa locului. Citeşte continuarea şi află ce a spus proprietarul maşinii poliţiei, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!