/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Premieră: Lincoln Nautilus a suferit un facelift şi devine primul model al mărcii cu SYNC 4

missing
20 noiembrie 2020, ora 10:35

Marca americană Lincoln a prezentat în această dimineaţă un facelift pentru modelul Nautilus. Amintim că acest nou crossover a fost introdus în anul 2017, la Salonul Auto Internaţional de la Los Angeles, care s-a desfăşurat la fel în ultimele zile de noiembrie.

Maşina s-a ales cu o planşă de bord absolut nouă şi tot ce este pe ea este la fel nou, de la volan până la deflectoarele de climatizare. Consola centrală plutitoare la fel este nouă.

În spatele volanului există un panou de bord digital, iar modurile cutiei de viteze se schimbă prin butoane poziţionate sub deflectoarele de aer centrale. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini cu modelul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram