Marca americană Lincoln a prezentat în această dimineaţă un facelift pentru modelul Nautilus. Amintim că acest nou crossover a fost introdus în anul 2017, la Salonul Auto Internaţional de la Los Angeles, care s-a desfăşurat la fel în ultimele zile de noiembrie.

Maşina s-a ales cu o planşă de bord absolut nouă şi tot ce este pe ea este la fel nou, de la volan până la deflectoarele de climatizare. Consola centrală plutitoare la fel este nouă.

În spatele volanului există un panou de bord digital, iar modurile cutiei de viteze se schimbă prin butoane poziţionate sub deflectoarele de aer centrale. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini cu modelul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!