Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 21 noiembrie, în diferite zone ale orașului, va fi organizată plantarea a circa 8.000 de arbori. Este cea de-a cincea acțiune desfășurată de autoritățile municipale în cadrul Campaniei de toamnă de înverzire a teritoriului capitalei.

Astfel, în ziua de sâmbătă, primarul general, Ion Ceban și angajații Aparatului Primăriei vor participa la acțiuni de plantare a arborilor, în zona forestieră Aeroport (șos. Muncești, 810/2), scuarul „Mihai Eminescu” și pe str. Al. Pușkin, în perimetrul str. Veronica Micle – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

De asemenea, reprezentanții municipalității vor organiza acțiuni de plantare a arborilor și arbuștilor pe următoarele adrese:

Scuarul panoramic (str. Maria Drăgan), Scuarul „Ginta Latină”, aliniamentul stradal N. Milescu – Spătarul; fâșia riverană râul Țiganca, str. Industrială; Scuarul din bd. Dacia, 50 (Porțile Orașului); Șos. Balcani colț str. Petricani; parcurile din sectorul Râșcani; Str. Pietrarilor 17, (în preajma imobilelor).

În acest context, municipalitatea face apel către cetățeni, gestionarii fondului locativ, agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice de a participa activ la acțiunile de înverzire a capitalei, pentru a avea un oraș mai verde și cu aer curat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!