auto

Ploaie îngheţată a căzut în Vladivostok! Sute de maşini din oraş au devenit temporar inaccesibile

21 noiembrie 2020, ora 17:50
Distribuie:

Ploaia înghețată este un fenomen meteorologic rar, în care, picăturile de ploaie suprarăcite îngheață instantaneu la atingerea solului sau obiectelor cu temperaturi negative de la sol.

Anume această intemperie s-a abătut asupra oraşului rusesc Vladivostok, dar şi în regiune, în ultimele 24 de ore, provocând întreruperi de curent, colaps în transporturi și defecţiunea sistemelor cheie de infrastructură.

Ca urmare a vremii proaste locale, circa 120.000 de persoane au rămas temporar fără electricitate, mulţi de asemenea fără încălzire și apă, asta la o temperatură de sub zero grade Celsius. Zborurile au fost întârziate, iar drumurile și unele poduri au fost închise. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini foto/video din zonă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram