Ploaia înghețată este un fenomen meteorologic rar, în care, picăturile de ploaie suprarăcite îngheață instantaneu la atingerea solului sau obiectelor cu temperaturi negative de la sol.

Anume această intemperie s-a abătut asupra oraşului rusesc Vladivostok, dar şi în regiune, în ultimele 24 de ore, provocând întreruperi de curent, colaps în transporturi și defecţiunea sistemelor cheie de infrastructură.

Ca urmare a vremii proaste locale, circa 120.000 de persoane au rămas temporar fără electricitate, mulţi de asemenea fără încălzire și apă, asta la o temperatură de sub zero grade Celsius. Zborurile au fost întârziate, iar drumurile și unele poduri au fost închise. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini foto/video din zonă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!