/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

19 oameni au murit după ce s-au infectat cu noul virus, în ultimele 24 de ore. A decedat și un stomatolog de la Edineț

missing
22 noiembrie 2020, ora 17:14

Încă 19 decese au fost provocate de COVID-19 în ultimele 24 de ore în Republica Moldova. Ministerul Sănătății anunță și despre decesul medicului stomatolog Valentin Jușca, de 71 ani, care activa în secția stomatologie a Spitalului Raional Edineț. 

Deces 2131: Femeie de 83 ani, din mun. Bălți, internată la SC Bălți. Comorbidități: boală cerebrovasculară.

Deces 2132: Bărbat de 56 ani, din r-nul Edineț, internat la SR Edineț. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 2133: Bărbat de 82 ani, din r-nul Hâncești, internat la SR Hâncești. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 2134: Femeie de 63 ani, din mun. Cahul, internată la Institutul Oncologic. Comorbidități: cancer.

Deces 2135: Bărbat de 83 ani, din r-nul Hâncești, internat la SR Hâncești. Comorbidități: ciroză hepatică.

Deces 2136: Bărbat de 71 ani, din mun. Chișinău, internat la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, cardiopatie mixtă.

Deces 2137: Bărbat de 52 ani, din r-nul Drochia, internat la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, cardiopatie hipertensivă.

Deces 2138: Femeie de 66 ani, din r-nul Ialoveni, transferată de la SR Ialoveni, la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, cardiopatie mixtă, microangiopatie cerebrală mixtă.

Deces 2139: Bărbat de 61 ani, din mun. Chișinău, transferat de la SCBI ”T. Ciorbă”, la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, cardiopatie mixtă.

Deces 2140: Bărbat de 62 ani, din r-nul Telenești, internat la SR Telenești. Comorbidități: ciroză hepatică.

Deces 2141: Bărbat de 79 ani, din r-nul Edineț, internat la SR Edineț. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 2142: Femeie de 65 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM “Arhanghelul Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 2143: Bărbat de 73 ani, din mun. Chișinău, internat la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 2144: Femeie de 78 ani, din r-nul Briceni, internată la SCM “Arhanghelul Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort, cord cronic hipertensiv.

Deces 2145: Femeie de 41 ani, din r-nul Soroca, internată la SR Soroca. Comorbidități: obezitate.

Deces 2146: Bărbat de 65 ani, din r-nul Soroca, internat la SR Soroca. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, fibrilație atrială.

Deces 2147: Bărbat de 62 ani, din r-nul Soroca, internat la SR Soroca. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, nefropatie diabetică.

Deces 2148: Bărbat de 72 ani, din r-nul Soroca, internat la SR Soroca. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, bronșită cronică.

Deces 2149: Cu profund regret anunțăm decesul medicului stomatolog Jușca Valentin, de 71 ani, care activa în secția stomatologie a Spitalului Raional Edineț. Dl Jușca Valentin a fost internat pe 15 noiembrie, la Spitalului Raional Edineț, fiind confirmat pozitiv cu infecția COVID-19. Exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să îl aibă în paza sa veșnică!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram