/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Două mașini s-au tamponat la Râșcani, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

22 noiembrie 2020, ora 19:06

Doi șoferi au ajuns la spital după ce automobilele pe care le conduceau s-au ciocnit. Coliziunea a avut loc aseară în apropiere de localitatea Corlăteni, din raionul Râșcani.

Potrivit poliției locale, în accident a fost implicat un automobil de marca Dacia Logan, condus de o femeie de 36 de ani, dar și un Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Polițiștii  au stabilit că vinovat de accident se face șoferița de 36 de ani care a încercat să depășească un camion și a intrat pe contrasens unde s-a izbit în Volkswagen-ul ce venea din partea opusă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram