/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/Horoscop/ Taurii vor avea parte de o zi agreabilă

missing
22 noiembrie 2020, ora 07:34

Horoscop Berbec – 22 noiembrie 2020: Poate fi ziua în care descoperi beneficiile dozării corecte a eforturilor pe care le depui. Dorința de a-ți proteja starea de confort este binevenită astăzi.

Horoscop Taur  – 22 noiembrie 2020: Poate fi o zi deosebit de agreabilă, mai ales datorită dorinței tale sincere de a lăsa deoparte orice motiv de dispută cu apropiații. Nemulțumirile pot să mai aștepte.

Horoscop Gemeni – 22 noiembrie 2020: Este important să ții cont de ceea ce-ți dorești astăzi, să dai curs îndemnurilor sincere de a proteja partea frumoasă a vieții tale, împreună cu oamenii care fac parte din ea.

Horoscop Rac – 22 noiembrie 2020: Este o zi a dorințelor împlinite, dar poate deveni, din acest motiv, și o zi a nemulțumirilor majore, în cazul în care vei alege acest lucru pentru că împlinirile nu vor fi exact cele așteptate.

Horoscop Leu – 22 noiembrie 2020: Simți nevoia să o lași mai moale cu toate și ar fi o alegere bună, mai ales când vine vorba de disputele cu cei din familie, pe motive legate de autoritate.

Horoscop Fecioară – 22 noiembrie 2020: Se conturează un context favorabil unei înțelegeri profunde a nevoilor reale ale celor apropiați, mai ales ale celor din familie. Beneficiile vor reveni tuturor, așa că ai toate motivele să fii atent la ce spun ei.

Horoscop Balanță – 22 noiembrie 2020: Îți face bine munca, chiar și astăzi, cu condiția să faci ceva care îți solicită cele mai frumoase calități, cum ar fi omenia, bunăvoința sau dorința de a face bine.

Horoscop Scorpion – 22 noiembrie 2020: Este un moment bun pentru a lăsa lucrurile în voia lor, chiar și pe cele neplăcute sau pe care ți-e greu să le accepți, de obicei. E un exercițiu de bunăvoință foarte util.

Horoscop Săgetător – 22 noiembrie 2020: Locul cel mai potrivit pentru a-ți petrece această zi este acasă, împreună cu cei dragi, într-o atmosferă protectoare și încărcată de bunăvoință.

Horoscop Capricorn – 22 noiembrie 2020: Deplasările pot fi agreabile, dar nici nu se vor compara cu întâlnirile într-un mediu cât mai calm, cum ar fi spațiul propriei case, chiar dacă nu s-a instalat pe deplin pacea mult așteptată.

Horoscop Vărsător – 22 noiembrie 2020: Poate fi o zi pe placul tău, chiar dacă nu va fi plină de evenimente, așa cum ai fi sperat. Poți trăi momente frumoase în compania celor cu care te simți în largul tău.

Horoscop Pești – 22 noiembrie 2020: Îți vine mănușă ziua de astăzi cu ritmul ei mai lent, care îți permite să-ți păstrezi starea de confort fără să faci vreun efort special. Poate fi o zi calmă în totalitate, dacă vei dori sincer acest lucru.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram