/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Alunecare de teren în Columbia: Cel puţin şapte persoane şi-au pierdut viaţa

missing
23 noiembrie 2020, ora 18:21

Cel puţin şapte persoane şi-au pierdut viaţa în Columbia în urma unei alunecări de teren care a lovit un spaţiu comercial din Puerto Valdivia, în nord-vestul ţării, a precizat luni autoritatea pentru managementul riscului din regiunea Antioquia, potrivit DPA.

Nouă oameni au fost răniţi în urma incidentului, scrie Agerpres.

Echipele de salvatori căutau în continuare alte potenţiale victime în ruinele acelei clădiri, unde se crede că s-ar fi aflat 20 de persoane şi pe care cotidianul El Tiempo a prezentat-o ca fiind o discotecă.

Ploile torenţiale care au căzut în ultimele zile au provocat alunecări de teren şi inundaţii în această ţară din America de Sud.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram