/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Andrei Năstase nu renunță la politică și se pregătește de alegeri parlamentare. „Nu am dus la bun sfârșit ceea ce mi-am propus”

missing
23 noiembrie 2020, ora 20:17

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, cel care a obținut la scrutinul prezidențial peste 3% din sufragii, susține că nu intenționează să se retragă din politică și formațiunea pe care o conduce se pregătește pentru viitoarele alegeri parlamentare. Năstase susține că a tras anumite concluzii, iar de acum încolo partidul va fi mai determinat.

Platforma Demnitate și Adevăr își va revedea abordările. Personal am tras niște concluzii pentru mine, dar și partidul. Vom veni mult mai determinați, mult mai asumați în ceea ce facem astfel încât fundamentul pe care ne-am construit demnitatea și adevărul să fie însoțit în continuarea mai mult și mai mult de dezvoltare, de asumare, de acțiune, astfel încât rezultatul de la viitoarele alegeri parlamentare să fie unul mai bun decât cel pe care l-am obținut în acest scrutin”, a declarat Andrei Năstase în platoul TVR Moldova.

Năstase numește victoria Maiei Sandu la prezidențiale drept o „victorie de etapă” la care a contribuit și el. „Ceea ce n-am reușit în 2016 prin retragerea mea din cursă, iată că s-a reușit în 2020. Un lucru benefic. Să te oprești la jumătate de drum? Ca să ce? Ca să dai satisfacție oponenților tăi?”, a menționat Năstase.

Nu mă retrag din politică pentru că nu am dus la bun sfârșit ceea ce mi-am propus”, a continuat liderul Platfromei DA.

Andrei Năstase a fost candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale și în primul tur a obținut 3,26% din voturile celor care au ieșit la urne.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram