Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, cel care a obținut la scrutinul prezidențial peste 3% din sufragii, susține că nu intenționează să se retragă din politică și formațiunea pe care o conduce se pregătește pentru viitoarele alegeri parlamentare. Năstase susține că a tras anumite concluzii, iar de acum încolo partidul va fi mai determinat.

Platforma Demnitate și Adevăr își va revedea abordările. Personal am tras niște concluzii pentru mine, dar și partidul. Vom veni mult mai determinați, mult mai asumați în ceea ce facem astfel încât fundamentul pe care ne-am construit demnitatea și adevărul să fie însoțit în continuarea mai mult și mai mult de dezvoltare, de asumare, de acțiune, astfel încât rezultatul de la viitoarele alegeri parlamentare să fie unul mai bun decât cel pe care l-am obținut în acest scrutin”, a declarat Andrei Năstase în platoul TVR Moldova.

Năstase numește victoria Maiei Sandu la prezidențiale drept o „victorie de etapă” la care a contribuit și el. „Ceea ce n-am reușit în 2016 prin retragerea mea din cursă, iată că s-a reușit în 2020. Un lucru benefic. Să te oprești la jumătate de drum? Ca să ce? Ca să dai satisfacție oponenților tăi?”, a menționat Năstase.

Nu mă retrag din politică pentru că nu am dus la bun sfârșit ceea ce mi-am propus”, a continuat liderul Platfromei DA.

Andrei Năstase a fost candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale și în primul tur a obținut 3,26% din voturile celor care au ieșit la urne.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!