/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce anvelope de iarnă sunt recomandate de specialiști în 2020 sau care sunt criteriile necesare de luat în considerare

23 noiembrie 2020, ora 10:53

Anvelopele de iarnă sunt obligatorii în anumite condiții de drum, iar absența acestora înseamnă de cele mai multe ori amenzi foarte mari, precum și expunerea conducătorilor auto, a pasagerilor și a celorlalți participanți la trafic la situații extrem de periculoase.

Șoferii care se pregătesc cum se cuvine să întâmpine iarna nu trebuie să scape din vedere achiziția unor cauciucuri noi, mai ales dacă cele pe care le-au folosit în sezonul anterior sunt deja uzate. Modelele noi de anvelope de iarnă sunt special realizate pentru a fi rezistente în condiții dificile, oferind utilizatorilor siguranța de care au nevoie la volan, atât în condiții de asfalt umed, cât și pe gheață sau zăpadă.

În plus, legislația actuală menționează faptul că anvelopele de iarnă sunt obligatorii când drumurile nu se pot exploata în mod evident cu unele de vară. În context, posesorii de autoturisme trebuie să şi le doteze cu un set complet atunci când temperaturile scad sub şapte grade Celsius, iar în Republica Moldova acest timp deja a venit! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram