Au trecut aproape două luni de zile de la premiera noii generaţii Dacia LoganSandero şi Sandero Stepway, o familie de maşini ai cărei membri sunt în prezent bestselleruri ai mărcii româneşti.

În pregătirea de lansarea pe principalele pieţe de desfacere, producătorul a dat publicităţii detalii precum dimensiunile şi specificaţiile tehnice ale automobilelor (inclusiv consumul este indicat în documentele ataşate), pe lângă o porţie de imagini foto şi video care arată noile Sandero şi Sandero Stepway în afara formatului digital.

Amintim că noua platformă modulară CMF a noului Sandero, Sandero Stepway și Logan permite trei îmbunătățiri majore. Primul este la capitol acustic: cu un subcadru, bloc frontal şi o structură a corpului, mai ușoare și mai rigide, vibrațiile sunt acum mai reduse. Citeşte articolul complet şi vezi tot conţinutul media disponibil, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!