/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/DOC/ Procuratura, MAI și IGP, sesizate după întâlnirile lui Dodon din Găgăuzia. Candu: „Trebuie să răspundă pentru încălcările comise”  

missing
23 noiembrie 2020, ora 16:35

„Nimeni nu e mai presus de lege. Dodon trebuie să răspundă pentru încălcările pe care le comite. Expunerea la pericolul de infectare în masă a populației poate fi sancționată chiar penal”. Declarațiile au fost făcute de liderul Grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu, care a depus astăzi un demers, după ce Igor Dodon a avut o întâlniri cu locuitori din orașele Vulcănești, Ceadîr-Lunga și Comrat.  

„Am adresat un demers procurorului general Alexandr Stoianoglo, ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și șefului IGP, Sergiu Paiu, în care am solicitat să fie investigate circumstanțele cauzei, să fie identificați cei care au încălcat legislația și să fie trași la răspundere”, a menționat Andrian Candu

Totodată, liderul Grupului „Pro MOldova” spune că „inclusiv din video-ul postat de către președintele încă în funcție Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook, se văd cel puțin trei evenimente în trei locații diferite, la care participă mai mult de 50 de persoane. Aceste probe au fost salvate, ca să nu „dispară” cumva. Și să nu îndrăznească Dodon să spună că el nu a fost acolo, nu știe ce a fost acolo și că, în general, a jucat șah”.

Pe rețelele sociale a mai apărut o înregistrare video de la întâlnirea lui Igor Dodon cu zeci de oameni de la Vulcănești, care s-a desfășurat într-un restaurant, fiind organizat un adevărat banchet, cu bucate alese.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram