„Nimeni nu e mai presus de lege. Dodon trebuie să răspundă pentru încălcările pe care le comite. Expunerea la pericolul de infectare în masă a populației poate fi sancționată chiar penal”. Declarațiile au fost făcute de liderul Grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu, care a depus astăzi un demers, după ce Igor Dodon a avut o întâlniri cu locuitori din orașele Vulcănești, Ceadîr-Lunga și Comrat.  

„Am adresat un demers procurorului general Alexandr Stoianoglo, ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și șefului IGP, Sergiu Paiu, în care am solicitat să fie investigate circumstanțele cauzei, să fie identificați cei care au încălcat legislația și să fie trași la răspundere”, a menționat Andrian Candu

Totodată, liderul Grupului „Pro MOldova” spune că „inclusiv din video-ul postat de către președintele încă în funcție Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook, se văd cel puțin trei evenimente în trei locații diferite, la care participă mai mult de 50 de persoane. Aceste probe au fost salvate, ca să nu „dispară” cumva. Și să nu îndrăznească Dodon să spună că el nu a fost acolo, nu știe ce a fost acolo și că, în general, a jucat șah”.

Pe rețelele sociale a mai apărut o înregistrare video de la întâlnirea lui Igor Dodon cu zeci de oameni de la Vulcănești, care s-a desfășurat într-un restaurant, fiind organizat un adevărat banchet, cu bucate alese.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!