/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Încă o subterană din Capitală a intrat în reparație. Cine va plăti pentru lucrări

23 noiembrie 2020, ora 23:08

O nouă subterană din Chișinău a intrat în reparație. Este vorba despre pasajul subteran din bd. Decebal, intersecţie cu str. N. Titulescu. Primarul Ion Ceban anunță că cheltuielile pentru lucrările de reabilitare vor fi suportate de către un agent economic.

Lucrările de scoatere a tencuielii de pe pereţii interiori şi exteriori şi decaparea treptelor avariate au început deja.

În prezent, sunt reabilitate încă cinci pasaje subterane:

– Subterana din str. Alecu Russo, 2/1, Rîşcani
– Subterana din str. Alecu Russo, 59/4, Ciocana
– Subterana din bd. Renaşterii Naţionale (Circ)
– Subterana din bd. Dacia, 18/1 intersecţie cu str. Teilor
– Subterana din şos. Hînceşti, 143/1 (Gara Auto de Sud).

Totodată, au fost deja iniţiate lucrările de evacuare a gheretelor din trecerea subterană din str. Ion Creangă, 74 ( fostul Cinematograf „Flacăra”), iar până la sfârşitul acestui an va fi reparată şi trecerea subterană din str. Calea Ieşilor, 1 și 2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram