Sportivii Victor Sterpu și Denis Vieru au câștigat o medalie de aur și bronz la Campionatul European de Judo. Despre aceasta scrie Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Victor Sterpu a luptat în finala competiției, la categoria de greutate 73 kg, repurtând victorie în fața georgianului Lasha Shavdatuashvili și devenind astfel campion european la judo.

Denis Vieru a luptat la categoria de greutate 66 kg. Sportivul nostru a obținut medalia de bronz în fața georgianului Vazha Margvelashvili.

Campionatul European de Judo s-a desfășurat în perioada 18-21 noiembrie în or. Praga, Republica Cehă. În cadrul competiției au concurat 345 de sportivi de performanță din 40 de țări.

Republica Moldova a fost reprezentată la competiția internațională de sportivii Lotului Național de Judo: Vadim Bunescu, Denis Vieru, Cristina Blanaru, Petru Pelivan, Victor Sterpu, Dorin Goțonoagă, Nicon Zaborosciuc.

Foto: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!