/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Sportivii Victor Sterpu și Denis Vieru au câștigat o medalie de aur și bronz la Campionatul European de Judo

missing
23 noiembrie 2020, ora 11:19

Sportivii Victor Sterpu și Denis Vieru au câștigat o medalie de aur și bronz la Campionatul European de Judo. Despre aceasta scrie Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Victor Sterpu a luptat în finala competiției, la categoria de greutate 73 kg, repurtând victorie în fața georgianului Lasha Shavdatuashvili și devenind astfel campion european la judo.

Denis Vieru a luptat la categoria de greutate 66 kg. Sportivul nostru a obținut medalia de bronz în fața georgianului Vazha Margvelashvili.

Campionatul European de Judo s-a desfășurat în perioada 18-21 noiembrie în or. Praga, Republica Cehă. În cadrul competiției au concurat 345 de sportivi de performanță din 40 de țări.

Republica Moldova a fost reprezentată la competiția internațională de sportivii Lotului Național de Judo: Vadim Bunescu, Denis Vieru, Cristina Blanaru, Petru Pelivan, Victor Sterpu, Dorin Goțonoagă, Nicon Zaborosciuc.

Foto: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram