/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Test Drive: Noul Nissan Juke

missing
23 noiembrie 2020, ora 17:30

Producătorii de automobile concurează între ei pe o sumedenie de segmente, însă unul dintre cele mai dificile dintre ele este cel al crossoverelor compacte. Nu de alta, dar acesta înregistrează cele mai mari creșteri de vânzări în ultimii ani din cauza faptului că majoritatea clienților își doresc tot mai mult automobile cu dimensiuni reduse, dar care să aibă o gardă la sol mai mare decât a unui hatchback.

Nissan nu putea lipsi din acest segment, astfel că prin 2010 lansa prima generație a modelului Juke. Acesta s-a dovedit un adevărat succes pentru japonezi pe continentul european, iar astfel nu s-a pus nicio secundă problema apariției celei de-a doua generații.

De ceva timp, noul Nissan Juke este deja disponibil în Moldova, iar pe lângă design-ul mai elegant oferă și o sumedenie de soluții ingenioase. Care sunt ele, te invităm să le afli din reportajul video ataşat sau în articolul complet de pe AutoBlog.MD, acolo unde poţi găsi şi o galerie foto completă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram