/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Accident la Botanica. Două persoane au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o mașină

missing
24 noiembrie 2020, ora 23:58

Două persoane au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o mașină. Este vorba despre o adolescentă de 16 ani și o tânără de 19 ani. Accidentul s-a produs în sectorul Botanica al Capitalei, pe 24 noiembrie. 

Poliția spune că a fost sesizată în jurul orei 19:15. O persoană a declarat că pe strada Trandafirilor s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 36 de ani a lovit două persoane. Șoferul se afla la volanul unui automobil de marca „Volkswagen”.

Inspectorii spun că tinerele treceau neregulamentar strada. În urma impactului, ele au fost preluate de ambulanță și internate în spital. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă. În prezent, se stabilesc toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram