/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Actorul Vlad Ciobanu va fi înmormântat mâine la Cimitirul Central

missing
24 noiembrie 2020, ora 14:01

Actorul Vlad Ciobanu, care a murit din cauza complicațiilor provocate de noul virus COVID-19, va fi înmormântat mâine la Cimitirul Central. 

„Pentru cei ce vor dori să-și ia rămas bun, să-l petreacă pe ultimul drum pe fratele meu, Vlad Ciobanu – mâine, miercuri, 25 noiembrie -, facem următorul anunț. Între 11:00 și 12:00, sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Vlad va fi depus în holul teatrului „Luceafărul” din Chișinău (str. Veronica Micle nr. 7). Serviciul religios și înhumarea vor avea loc la Cimitirul Central, Armenesc, la 12:30. Din cauza restricțiilor impuse pe timp de pandemie, nu vom organiza un parastas – masă de pomenire”, a anunțat jurnalistul Vitalie Ciobanu.

Amintim că renumitul actor, care a devenit renumit pentru rolul lui Mihai Eminescu, în filmul „Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu, a murit duminică, 22 noiembrie.

Vlad Ciobanu avea 53 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram