Actorul Vlad Ciobanu, care a murit din cauza complicațiilor provocate de noul virus COVID-19, va fi înmormântat mâine la Cimitirul Central. 

„Pentru cei ce vor dori să-și ia rămas bun, să-l petreacă pe ultimul drum pe fratele meu, Vlad Ciobanu – mâine, miercuri, 25 noiembrie -, facem următorul anunț. Între 11:00 și 12:00, sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Vlad va fi depus în holul teatrului „Luceafărul” din Chișinău (str. Veronica Micle nr. 7). Serviciul religios și înhumarea vor avea loc la Cimitirul Central, Armenesc, la 12:30. Din cauza restricțiilor impuse pe timp de pandemie, nu vom organiza un parastas – masă de pomenire”, a anunțat jurnalistul Vitalie Ciobanu.

Amintim că renumitul actor, care a devenit renumit pentru rolul lui Mihai Eminescu, în filmul „Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu, a murit duminică, 22 noiembrie.

Vlad Ciobanu avea 53 de ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!