/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Audi introduce noile modelele TTS competition plus şi elimină modelul de bază TT 40 TFSI

24 noiembrie 2020, ora 18:39

Audi a făcut ordine în familia de modele TT din cauza restricţiilor de emisii. Versiunea de bază 40 TFSI cu motor turbo de 197 CP, dar şi cutia de viteze manuală, au fost eliminate din ofertă.

De acum înainte, un Audi TT va exista doar cu motorizarea 45 TFSI (2.0 litri şi 245 CP), în tandem cu o transmisie robotizată S tronic şi tracţiune faţă. Cu toate acestea, coupeurile şi decapotabilele cu tracțiune integrală, în versiuni TTS (306 CP) și TT RS (400 CP), rămân în continuare disponibile.

Totuşi, Audi a anunţat astăzi noi nivele de echipare pentru modelele TT şi TTS, în ultimul caz chiar cu o putere sporită! Află mai multe şi dacă îţi permiţi asemenea automobile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram