Audi a făcut ordine în familia de modele TT din cauza restricţiilor de emisii. Versiunea de bază 40 TFSI cu motor turbo de 197 CP, dar şi cutia de viteze manuală, au fost eliminate din ofertă.

De acum înainte, un Audi TT va exista doar cu motorizarea 45 TFSI (2.0 litri şi 245 CP), în tandem cu o transmisie robotizată S tronic şi tracţiune faţă. Cu toate acestea, coupeurile şi decapotabilele cu tracțiune integrală, în versiuni TTS (306 CP) și TT RS (400 CP), rămân în continuare disponibile.

Totuşi, Audi a anunţat astăzi noi nivele de echipare pentru modelele TT şi TTS, în ultimul caz chiar cu o putere sporită! Află mai multe şi dacă îţi permiţi asemenea automobile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!