/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un pasaj subteran de la Botanica, în reparație. Cheltuielile vor fi suportate de către un agent economic

missing
24 noiembrie 2020, ora 09:00

În pasajul subteran din bulevardul Decebal intersecţie cu strada N. Titulescu au început lucrările de scoatere a tencuielii de pe pereţii interiori şi exteriori şi decaparea treptelor avariate. Anunțul a fost făcut de către primarul Capitalei Ion Ceban.

Într-o postare pe Facebook, Ion Ceban a scris că încă un pasaj subteran din Capitală intră în reparație, iar cheltuielile pentru lucrările de reparație, potrivit primarului, vor fi suportate de către un agent economic.

În prezent alte treceri subterane sunt reabilitate:

– Subterana din str. Alecu Russo, 2/1, Rîşcani
– Subterana din str. Alecu Russo, 59/4, Ciocana
– Subterana din bd. Renaşterii Naţionale (Circ)
– Subterana din bd. Dacia, 18/1 intersecţie cu str. Teilor
– Subterana din şos. Hînceşti, 143/1 (Gara Auto de Sud).

Totodată au fost deja iniţiate lucrările de evacuare a gheretelor din trecerea subterană din str. Ion Creangă, 74 ( fostul Cinematograf „Flacăra”), iar până la sfârşitul acestui an va fi reparată şi trecerea subterană din str. Calea Ieşilor, 1 și 2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram