Primarul orașului Sîngerei, Arcadie Covaliov, aderă la Partidul Acțiune și Solidaritate. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. 

„E timpul să fac o declarație care trebuie doar vociferată, pentru că practic, lucrurile despre care vă spun acum s-au realizat deja. În primul rând, vă mulțumesc pentru înțelepciunea cu care ați mers la vot. Plecăciuni în fața Voastră. Știți bine că în orașul Sîngerei Maia Sandu a ieșit învingătoare. Știți bine că am umblat fără stavilă în campania electorală și am bătut la uși, împreună cu echipa ei, ca să comunicăm oamenilor adevărul și dezmințim toate erorile și ororile propagantistice. Și știți bine că am reușit. Acum să vă spun decizia mea, care este întâi de toate a voastră. Ader în partidul înființat de Omul în care cred și pe care Voi, dragi locuitori ai orașului Sîngerei, l-ați investit cu încredere”, a scris Arcadie Covaliov pe pagina sa de Facebook.

Arcadie Covaliov a câștigat fotoliul de primar al orașului Sîngerei din partea Partidului Unității Naționale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!