/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Un automobil, care avea inscripții cu slogane politice, a intrat în poarta Cancelariei federale de la Berlin

missing
25 noiembrie 2020, ora 13:23

Un automobil s-a izbit miercuri de poarta sediului Cancelariei federale de la Berlin, unde se află biroul cancelarului Angela Merkel, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei germane, transmit DPA şi Reuters.

Poliţia a precizat că şoferul automobilului a fost reţinut şi că se verifică dacă este vorba despre un act intenţionat sau un accident, notează Agerpres.

Imagini de la locul incidentului postate pe social media arată poliţişti care inspectează vehiculul desenat cu graffiti cu sloganuri politice.

Pe o parte a maşinii stă scris „Ai naibii criminali de copii şi bătrâni”, iar pe cealaltă „Opriţi politica globalizării!”.

Un reporter DPA aflat la locul incidentului a declarat că o persoană a fost rănită şi primeşte îngrijiri medicale într-o ambulanţă.

Poarta de metal a Cancelariei germane a fost doar uşor avariată.

Miercuri după-amiază cancelarul Angela Merkel are prevăzută o videoconferinţă cu şefii executivelor celor 16 landuri germane pentru a examina răspunsul autorităţilor la pandemia de COVID-19.

Foto: Reuters

AP Photo/Michael Sohn

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram