Italia a raportat miercuri 25.853 de noi infectări şi 722 decese legate de coronavirus în ultimele 24 de ore, conform datelor de miercuri al Ministerului Sănătăţii, relatează Reuters și agerpres.ro.

Marţi, fuseseră înregistrate 23.232 de noi infectări şi 853 decese. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 230.007 de teste pentru coronavirus, comparativ cu 188.659 cu o zi în urmă.

Italia a fost ţara din Vestul Europei cel mai puternic lovită de coronavirus şi a înregistrat 52.028 de decese legate de COVID-19 de la declanşarea pandemiei în februarie, al doilea cel mai ridicat bilanţ din Europa după Marea Britanie. Numărul de cazuri de infectare înregistrat a ajuns la 1,48 milioane.

Deşi noile bilanţuri cu decesele zilnice au fost printre cele mai ridicate din Europa în ultimele zile, ritmul de înmulţire a internărilor şi gradul de ocupare la terapie intensivă au încetinit.

Numărul persoanelor aflate în spital cu COVID-19 era de 34.313 miercuri, o scădere cu 264 comparativ cu o zi în urmă.

Numărul de cazuri la terapie intensivă a crescut cu 32, după o creştere de şase înregistrată marţi, şi este acum de 3.848.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!