/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Pe timp de pandemie, în 75 de lăcașuri de cult din țară slujbele s-au desfășurat în interior, cu un număr sporit de persoane

25 noiembrie 2020, ora 18:24

În 75 de lăcașuri de cult din țară, în ultimele șapte zile au fost depistate cazuri în care slujbele s-au desfășurat în interior, cu un număr sporit de persoane, încălcânduse astfel măsurile impuse pe timp de pandemie de către autorități. Anunțul a fost făcut de către șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) Marin Maxian, în cadrul unui briefing de presă organizat de către Ministerul Sănătății pe 25 noiembrie. 

„Situația nu este mai bună și în instituțiile de cult. Din cele peste 1 382 de instituții de cult, în 75 slujbele s-au desfășurat în interior cu participarea unui număr sporit de persoane. Nu au fost respectate măsurile elementare de protecție, vorbim de masca de protecție și după caz mânușile”, a spus Marin Maxian.

Republica Moldova a depășit bilanțul de 100 de mii de cazuri de COVID-19. Miercuri, 25 noiembrie, au fost înregistrate alte 1 570 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Din nefericire, alte 21 de persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Bilanțul celor decedați a ajuns la 2 209 cazuri.

Vezi și:

Numărul amenzilor aplicate de Poliție, după ce masca de protecție a devenit obligatorie în spațiile publice în Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram