/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Poliția a împărțit amenzi pentru parcare, iar șapte mașini au fost duse la parcarea specială de la Trușeni

missing
25 noiembrie 2020, ora 21:00

Poliția a împărțit, astăzi, zeci de amenzi pe o stradă din sectorul Buiucani al Capitalei. Oamenii legii au fost chemați de locatarii din zonă, care s-au plâns că, din cauza mașinilor parcate pe trotuar, ei nu au pe unde trece. Pe de altă parte, conducătorii auto spun că nu au alte locuri, unde ar putea să-și lase mașinile și că nimeni nu se gândește să facă mai multe locuri pentru staționare. Chiar și așa, șapte autoturisme au fost duse la parcarea specială. O șoferiță a refuzat, însă, să plătească taxa de evacuare de aproape 800 de lei, după ce mașina i-a fost urcată în autospecială.

Locatarii blocului din preajmă ne-au povestit că, dimineață, au văzut de la balcon, cum pietonii nu puteau trece din cauza mașinilor parcate pe trotuar, așa că au decis să cheme poliția, pentru a face ordine.

Șapte automobile, proprietarii cărora nu au fost de găsit, au fost duse la parcarea specială. Iar ultima mașină care rămânea parcată aparținea acestei femei, care a zis că s-a parcat aici, dimineața, întrucât alt loc nu a găsit.

Femeia s-a apropiat în momentul în care mașina îi era urcată pe evacuator, așa că agenții de patrulare i-au explicat că ea trebuie să achite taxa de evacuare.

Mai mult, polițistul i-ar fi zis că nu îi va elibera actele de identitate, dacă nu va achita această taxă.

ION URSU, OFIȚER DE PATRULARE:Va trebui să plătească evacuatorul? – Da. S-a solicitat la fața locului ca automobilul să fie evacuat. Doamna a venit peste o oră și spunea că pe 2 minute a lăsat automobilul. – Chiar dacă evacuatorul nu a lucrat? – El deja practic a ridicat-o, dar doamna a rugat să nu ia mașina. Evacuatorul a dat-o jos cu condiția că trebuie să achite taxa.”

Șoferul evacuatorului a făcut cale întoarsă până la parcarea specială, iar femeia s-a ales cu o amendă de 1500 de lei pentru parcare neregulamentară.

Potrivit oamenilor legii, în total, pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani, astăzi au fost amendați 27 de șoferi care au parcat neregulamentar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram