social

/VIDEO/ Săptămâna bucătăriei italiene în lume pe tv8.md - despre Pizza!

25 noiembrie 2020, ora 09:47
Distribuie:

În a treia zi din săptămâna bucătăriei italiene în lume pe tv8.md, vedetă este PIZZA! Excelența Sa, Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagioti, este și promotorul nr.1 în țara noastră a tradițiilor și culturii italiene. În acest proiect are un rol important de partener general dar și a acceptat provocarea noastră de a fi co-prezentatoare alături de colegul nostru Andrei Veleșcu.

Astfel, vă invităm să vizionați astăzi episodul 3 din seria de filmulețe realizate cu scopul de a promova cele mai reprezentative bucate italiene. Primele 2 edițiile puteți viziona aici: episodul 1, episodul 2.

Vizitați site-ul nostru pentru a vă informa corect și la timp despre tot ce se întâmplă în lume, dar în această săptămână pentru a vă îndrăgosti de bucătăria italiană.

Acest proiect este realizat cu suportul Ambasadei Italiei în Republica Moldova.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram