/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un medic a filmat un video, în care arată care sunt ultimele imagini pe care le vede un pacient cu Covid, înainte de a muri

missing
25 noiembrie 2020, ora 21:15

Un medic american, care activează la terapie intensivă, a lansat un mesaj dur, pentru a-i convinge pe oameni să respecte măsurile sanitare. Acesta a filmat un video, în care arată care sunt ultimele imagini pe care le vede un pacient cu COVID, înainte de a muri. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoțional.

Așa arată când respiri de 40 de ori pe minut, ai o saturație mult sub 80%. Așa arată. Sper că ultimele momente ale vieții tale nu vor arăta așa, pentru că asta vei vedea la sfârșitul vieții tale dacă, nu începem să purtăm măști.”

Medicul Ken Remmy a făcut acest video, după ce un alt pacient de care avea grijă a încetat din viață, din cauza complicațiilor provocate de Covid. Doar în decurs de o săptămână, a anunțat 11 familii despre faptul că cei dragi lor au murit.

KENNETH REMY, DOCTOR LA TERAPIE INTENSIVĂ: Puteți să vă imaginați că trebuie să telefonați, în mijlocul nopții, și să salutați pe cineva, pe care nu l-ați mai întâlnit până atunci, și să-l anunțați că persoana iubită tocmai a murit, apoi să auzi acea pauză, urmată de un plâns sau de un țipăt, la celălalt capăt al firului.”

Prin acest video, doctorul vrea să-i convingă pe oameni să respecte măsurile elementare de luptă cu noul coronavirus. Să poarte mască în locurile publice, să păstreze distanțarea fizică și să-și spele cât mai des mâinile. Din martie, doctorul a reușit să trateze peste 1000 de pacienți infectați cu noul coronavirus, cu vârste între 5 și 98 de ani. Statele Unite sunt în topul țărilor, afectate de Covid, cu aproape 13 milioane de infectări de la începutul lunii martie și până acum.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram