/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Aplicația care vă permite să urmăriți în timp real locația autobuzelor în Capitală și timpul de așteptare

26 noiembrie 2020, ora 08:36

Dacă atunci când așteptați transportul public în stație vă tot întrebați în cât timp va veni autobuzul sau unde se află, atunci să știți că există o aplicație care vă permite să aflați aceste informații și poate fi accesată pe acest link.

Edilul Capitalei Ion Ceban a anunțat pe rețelele sociale că în autobuzele din Chișinău a fost relansat sistemul GPS. „Fiecare persoană poate accesa aplicația care arată în timp real locația autobuzelor, stațiile de așteptare a transportului public și ora de sosire a mijlocului de transport în fiecare stație”, a scris primarul.

Acesta a spus că și GPS-urile în troleibuzele din Capitală vor fi relansate în următoarele săptămâni, iar în acest sens, a fost agreată o foaie de parcurs.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram