Bulevardului Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei ar putea fi extins până la strada Bucovina. Primăria Chișinău spune că Direcția generală transport public și căi de comunicație planifică elaborarea proiectului de execuție.

De asemenea, proiectul prevede prelungirea construcției liniei de troleibuze, pe tronsonul cuprins între str. Profesor Ion Dumeniuk și str. Bucovina.

Totodată, pentru dezvoltarea zonei, la etapa elaborării proiectului de execuție, va fi prevăzut spațiul tehnic subteran, pentru pozarea liniilor magistrale de comunicații și utilități, astfel vor fi minimalizate intervențiile ulterioare.

Pentru elaborarea proiectului de execuție, subdiviziunile municipale de profil vor planifica surse financiare pentru anul 2021.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!