/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Bulevardului Mircea cel Bătrân din Capitală ar putea fi extins până la strada Bucovina

26 noiembrie 2020, ora 15:09

Bulevardului Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei ar putea fi extins până la strada Bucovina. Primăria Chișinău spune că Direcția generală transport public și căi de comunicație planifică elaborarea proiectului de execuție.

De asemenea, proiectul prevede prelungirea construcției liniei de troleibuze, pe tronsonul cuprins între str. Profesor Ion Dumeniuk și str. Bucovina.

Totodată, pentru dezvoltarea zonei, la etapa elaborării proiectului de execuție, va fi prevăzut spațiul tehnic subteran, pentru pozarea liniilor magistrale de comunicații și utilități, astfel vor fi minimalizate intervențiile ulterioare.

Pentru elaborarea proiectului de execuție, subdiviziunile municipale de profil vor planifica surse financiare pentru anul 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram